Video Producties

Ben je op zoek naar een spraakmakende video van je bedrijf of evenement? Of ben je op zoek naar een videograaf die een emotionele en bijzondere gebeurtenis (bruiloft of uitvaart) geheel naar jouw wensen weet vast te leggen tot een tastbare herinnering? Wij komen graag met je in contact om jouw wensen persoonlijk te bespreken en zullen met veel enthousiasme en betrokkenheid een fantastisch eindresultaat maken!

LIVESTREAM – COVID-19

Door emoties gaat er misschien veel aan de nabestaanden voorbij. JH Production geeft de kans om de uitvaart vast te leggen op video. Ook is er een mogelijkheid om de uitvaart te volgen middels een beveiligde live-verbinding. Dit geeft een ieder toch de kans om de uitvaart bij te wonen, helemaal ten tijde van het COVID-19 gebeuren wat op dit moment heerst. Klik hier voor meer informatie

Wij zijn gespecialiseerd in onderstaande videoproducties:

Drone-vergunning.

JH Production mag beroepsmatig vliegen met een drone. Hiervoor zijn we bevoegd piloot en beschikken over een ontheffing vanuit de Inspectie Leefomgeving & Transport. We zijn ingeschreven in het luchtvaartregister en zijn verzekerd bij het gebruik.

Persoonlijk & betrokken

Bij ons is persoonlijke, betrokken en open houding erg belangrijk! We luisteren graag naar jouw wensen en lopen hier extra hard voor. Onze drive is om voor jou iets te kunnen beteken, hier doen we onze uiterste best voor!

Kwaliteit

Kwaliteit is erg belangrijk en hier investeren we ook veel tijd in. Zowel apparatuur, kennis en goed contact met de klant vinden we erg belangrijk. We werken bijna voornamelijk alleen in 4K (3.840 bij 2.160 pixels) en gebruiken de nieuwste technieken en appratuur.

Ervaring

De afgelopen 4 jaar hebben we ruim 100  videoproducties mogen verzorgen. Hierdoor hebben we al redelijke ervaring. Van elke opdracht die we mogen doen, doen we ervaring op. Daarnaast zijn we jong , zitten dichtbij de nieuwste technieken en innovaties, wat we kunnen vertalen in moderne en geavanceerde totaal-opdrachten.

Ontzorgen

We vinden het belangrijk dat we jou als klant ontzorgen. Dat wil zeggen dat we duidelijk de opdracht en wensen bespreken, zodat wij vervolgens dit zelfstandig kunnen gaan uitvoeren. Mochten er bij het afleveren nog wijzigingen doorgevoerd moeten worden, dan is hier uiteraard de afgesproken mogelijkheid toe.

Bedrijven die kiezen voor JH Production

Windesheim test v1

Hogeschool Windesheim

Advies-video

DNV test v1

Scholengemeenschap De Nieuwe Veste

Aftermovie Event

HandelsMISSie test v1

HandelsMISSie Coevorden

Videoregistratie

JK test v1

Jeffrey Koerhuis Typisch Theater

Productfilm